Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Allegro] Yangi

StraiGht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otów dzis przeglądam sobie allegro a tu nagle patrze na akucje jednego ze sprzedawcy :

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17934356

Na kazdy Serwerze Wystawia 700 paczek po 100kk !!!!! a na jadnej z Aukcji wystawil 500 paczek po 600kk, gdzie 1 paczka =600kk czyli 500 x 600kk :Oo.O O.o

Co o Tym sądzicie, jak to jest mozliwe ?? Prosze sie wypowiadac

Opublikowano

pierwszy raz na oczy widze takiego kolesia to nie jest zbyt normalne musi jakies wtyki u gm miec albo poprostu gm ;)..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

No dla mnie to jest bardzo dziwne ze na kazdym serwie wystawia tyle kase ale najbardziej dziwi mnie ta aukcjia

http://allegro.pl/metin2-500kk-100kk-wszystkie-serwery-w-5-minut-i1245339403.html

Czyli obliczylem ze lacznie na tej aukcji wystawia 30000000000 yang i to na kazdym serwie, to jest kurw.. niemozliwe !! :O :o :O :o

To na ilu kontach on to musi trzymac o.O

Przecież on na tym moze zarbic nawet kilkadziesiąt tysięcy jak nie więcej..

Opublikowano

Oni robią to tak - chcą zachęcic kupców - więc piszą żę mają po 500 paczek, a tak naprawdę mająe 20 paczek, ponieważ nie widzlem jeszcze aukcji gdzie kupili by więcej niz 15 paczek w ciagu jednej aukcji ...

Opublikowano

Według mnie nie mogą tak zrobic bo gdy napisalem do niego na gg , i napisalem mu ze chce kupisz 300 paczek on odpisal Ok nie mam problemu :OxD

Opublikowano

oni wystawiaja tyle , ale tak naprawde codziennie ja dropia oni nie maja tyle naraz B) , gadalem z 1 yangsellerem i on pracuje w firmie i ma za zadanie ustawic boty i sellac yangi na allegro , to sa korporacje ... B)

Opublikowano

tak ale 30000000000 yang nie bierze sie od tak i to na kazdym serwie.

Pamietasz jak chinskie boty spamowaly na pw z tymi stronami ? Oni wlasnie z nich kupuja yangi . Potem allegro i drozej , bo ludzie wola kupic od polaka niz chinola .

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

a tam mnie sie wydaje ze to jest jakis GM przeciez limit yang na plu jest chyba i to jest chyba jakeis 2-3kkk dokladnie niewiem nie bd sie sprzeczac ale stawiam ze to GM te jagi tak selaja i kase z tego maja a innym zabraniaja zeby miec większe zyski :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale GM na Pl'u nie mają dostepu do komendy na yang, tak mi sie zdaje przynajmniej. Pozatym wadpie ze to GM bo jakbym GF zobaczylo to , to by placil napewno sporą karę..

Opublikowano

własnie ja też myśle że kupują taniej a sprzedają na allegro np o 10zł drożej tak to sie nakręca. GM z Pl'a i innych globalów Podpisuje jak by umowe więc jak by coś takiego zrobił zapłacił by wysoką kare.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano
http://metin2.cc/ <-- na tej stronie można kupić ile się chce yangów.Sam u nich kiedys kupiłem 200M za 11 USD na serwerze Agronas.Być może ten koleś z allegro kupuje yangi na tej stronie lub innych tego typu i wystawia potem na allegro bo mu sie to opłaca.Tzn: Kupi 200kk za 11USD (czyli około 30zł) a sprzeda za 50-80 zł.Myślę że tak ten biznes się kręci.A co to stron tego typu co podałem to myślę że gameforge pozwala na to.Dlaczego? A dlatego że spamerzy reklamujący to ciągle są w m1 na każdym serwerze i nie są usuwane. Ogólnie na allegro yangi są sprzedawane bez oszustw.Jeżeli ktoś kupi 100/200/500kk to tyle dostanie.Świadczą o tym komentarze zostawiane przez allegrowiczów u właściciela aukcji.
Opublikowano

a nikogo nie zastanawia skad chinczycy by mieli yangi na polskich serwerach.. ?

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

http://metin2.cc/ <-- na tej stronie można kupić ile się chce yangów.Sam u nich kiedys kupiłem 200M za 11 USD na serwerze Agronas.Być może ten koleś z allegro kupuje yangi na tej stronie lub innych tego typu i wystawia potem na allegro bo mu sie to opłaca.Tzn: Kupi 200kk za 11USD (czyli około 30zł) a sprzeda za 50-80 zł.Myślę że tak ten biznes się kręci.A co to stron tego typu co podałem to myślę że gameforge pozwala na to.Dlaczego? A dlatego że spamerzy reklamujący to ciągle są w m1 na każdym serwerze i nie są usuwane. Ogólnie na allegro yangi są sprzedawane bez oszustw.Jeżeli ktoś kupi 100/200/500kk to tyle dostanie.Świadczą o tym komentarze zostawiane przez allegrowiczów u właściciela aukcji.

Witam. Mógłbyś opisać transakcje? Czyli jak wysyła się pieniądze? Jak się otrzymuje yangi? Tak krok po kroku. Są jeszcze inne strony z tanimi yangami? Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzieee ! jakie boty, jakie kurde mają 20 paczek pisza 500 kupujesz taniej sprzedajesz drozej. Np. takie akcje PZU Życie kupujesz 10akcji po 30zł sprzedajesz 5 po 60zł i odrobiłeś kase i masz jeszcze połoweeeeeee !!!

Dajcie - a ja wam 5 i + !

Opublikowano

Są takie stronki z keyloggerami na nie łapie się dziennie dużo osób. Mój kolega tak stracił eq i około 6 kk wiec myślę ze na tym najwięcej jadą ludzi ...

Pomogłem daj + : )

Kocham mpcforum.pl ! ! !

18706.png

Opublikowano

Ale tam jest drogo za 200kk ( to jest chyba 200m ) chcą duzo kasy

@ EDIT

Sorka nei zauważyłem ze patrzyłm na syriuszu :) a tak to maja tanio

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

Ten typek timegold jest w 100% sprawdzony bo już od niego kupywalem duużo yang.on jest tylko pośrednikiem.

Za każdy serwer ma odpowiedzialna 1 osobe która gromadzi kase na kontach ma ich bardzo dużo i na każdej jest minimum 500kk

Podałem tylko channel nick i nazwe shopu on powiedział już kolega to załatwia i po 2 minutach gotowe ;>

Kupno od niego jest w 100% bezpieczne a jak nie wierzycie to look w komentarze

BTW. Do metka on te ilość yang którą wystawił ma już nagromadzoną na każdym serwerze

Jak już mówiłem on jest tylko pośrednikiem wystawiającym towar na allegro.Wystawia on wirtualna kase w wielu grach

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Dziwie sie Wam. Sprzedawcy yang zawsze tyle sprzedawali, to nic dziwnego. Nikt nie wie skad to maja i sie nie dowiecie. Tyle na ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...